Bilutleie Cork Lufthavn
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie Cork Lufthavn

Cork Airport ligger kun 8 kilometer på sørsiden av Cork City. Denne flyplassen håndterer over 3 millioner passasjerer per år. Mens dette tallet er gjennomsnittlig er flyplassen den tredje største flyplassen i Irland. Denne flyplassen fungerer internasjonalt og det flyr i Irish, britiske og europeiske byer. Denne flyplassen ble først opprettet i år 1957 etter at irske regjeringen kom til en avtale om å bygge en annen flyplass. I 2001 ble det gjort den største utvidelsen til flyplassen koster nesten 150 millioner. Hvis du søker etter bilutleie Cork Lufthavn er de billigste prisene med oss.

Det er en busstasjonen kalt FkyLink som gir service til flyplassen som transporterer passasjerer til nærliggende byen i underkant 25 minutter. Flyplassen serverer også passasjerene med taxi som er mye tilgjengelig og de ligger rett utenfor inngangen for ankomster venter på ny passasjerer. Det finnes flere bil utleie officees ligger på flyplassen i tillegg; Det er mange leverandører med pulter på flyplassen, for eksempel Thrifty, Hertz, Avis, Budobtain og Enterprise, så hvis du ikke har reservert på forhånd er det enkelt å leie en bil. Du kan også finne mange restauranter og litt shopping plasserer etter behov. Denne flyplassen er Dyrevennlig og krever din pet å være i en bæreveske bur.

Flyplassen har trådløs Internett-fasiliteter i hele flyplassen, og tilbehør for mobiltelefon er tilgjengelig for kjøp. For de med spesielle behov tilbyr flyplassen opplært personale for eventuelle nødvendige assistanse. Det er også tilgjengelig travel guides klar til å hjelpe deg. Du kan også finne en executive lounge og møterom som kan være forhåndsbestilt for dine forretningsbehov. Det er opplæring områder på flyplassen som tilbyr studenter fast ving og roterende fløyen fly treningsoperasjoner. Du vil sikkert har alt du trenger når du besøker Cork Airport. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie Cork Lufthavn.

Bestill din bilutleie Cork Lufthavn i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

9,3 / 10
"Utmerket bil, god service."
"Veldig fornøyd. Vil bruke igjen"
"Veldig fornøyd med bilen. "
"Førsteklasses service, med en utmerket pris."
"nøt vi turen og bilen hjalp mot."
Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre