Bilutleie Bilbao Lufthavn
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie Bilbao Lufthavn

Liker du å reise? Hvis du gjør det, bør du prøve reiser til Bilbao, Spania. Dette er en vakker by å se, og når du flyr her, kommer du frem i Bilbao Airport. Denne flyplassen ligger bare få kilometer nord for sentrum i Bilbao. Det er også den mest viktig meieri i Baskerland og Nord-Spania. Fjor, i 2007, hadde de over fire millioner passasjerer. Bilbao flyplass er mest kjent for nye terminalen åpnet opp i 2000, fordi det ble designet av Santiago Calatrava. Han har også tegnet Zubizuri-broen ligger i Bilbao. Det har vært elsket av arkitektoniske utseende men kritisert for sin modellprogram, akkurat som terminalen. Hvis du søker etter bilutleie Bilbao Lufthavn er de billigste prisene med oss.

Terminalen var designet for å være slank. Den har to symmetrisk vinger med en skarp spissen på sin center. Dette er mest synlige når du ser på terminalen fra siden. På grunn av denne design fikk den kallenavnet "La Paloma" som betyr "Dove." Terminalen er delt inn i to etasjer, øverste etasje for avganger og bunnen etasje for ankomster. Interiøret er svært åpen og lyse. Men til tross for dette, det har noen kritikk av Santiago Calatrava design av spansk Flyplass-myndighet. De ikke liker det faktum at terminalens design synes vanskelig å renovere og oppgradere, fordi utformingen for lukket. Imidlertid begynte endringer å finne sted i 2005 og 2006 for å gi bedre shopping-fasiliteter for reisende. Det er nå to ganger butikkplanlegging som tilbys.

Bilbao airport tilbyr Leiebil på destinasjon. Billige Leiebil er lett å finne ut av hvor mange leverandører som er tilgjengelige på flyplassen, for eksempel National, Hertz, Avis og Europcar. Hvis du ikke ønsker å leie en bil ikke bekymre deg det er mange andre alternativer for transporten. Flyplassen har drosjer som tar deg uansett hvor du ønsker å gå, og det er busser og tog transport inn til sentrum som er billig og enkelt. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie Bilbao Lufthavn.

Bestill din bilutleie Bilbao Lufthavn i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

9,0 / 10
"Tjenesten var stor som vanlig. takk."
"utmerket som alltid takk"
"Andre gang jeg har brukt deg i år, første klasse."
"Alt var bra!"
"God pris, enkel å bruke tjenesten. Vil bruke igjen."
Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre