Bilutleie Basel Lufthavn
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie Basel Lufthavn

Euro Flyplass Basel Mulhouse Freiburg i Saint Louis Frankrike, ligger ca 22 kilometer fra Mulhouse, 6 kilometer fra Basel i Sveits og svært nær Freiburg i Tyskland. Flyplassen kobler Saint Louis og dens omkringliggende byer til flere destinasjoner verden, for det meste i London i Frankrike og Tyskland. Flyplassen er en flott base for reiser rundt Saint Louis og Mulhouse. På området finnes bil utleie etater tilbyr billige leiebil på Basel-Mulhouse-Freiburg lufthavn Euro Airport. Hvis du søker etter bilutleie Basel Lufthavn er de billigste prisene med oss.

Med deg Leiebil til Basel-Mulhouse-Freiburg lufthavn Euro Airport, kan besøkende lett nå noen av byens interessante landemerker som Church of Saint Louis, en storslått konstruksjon som går tilbake fra 1800-tallet. Kirken spiller vertskap for praktfulle stein statuer av jomfru Maria og Saint Joseph, så vel som en storslått orgel og noen tin rør.

Også er i notatet den Museum for moderne kunst Fernet Branca Branca, en omfattende museum som vert regelmessig og midlertidige utstillinger av malerier og andre former for samtidskunst. Byen er også nettsted for et kommunale teater hvor forskjellige kulturelle viser presenteres. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie Basel Lufthavn.

Bilutleie på Basel-Mulhouse-Freiburg lufthavn Euro flyplass vil også ta besøkende til parken Trimbach, et vakkert anlagte park hvilke verter noen blomst og treet malerier, så vel som en enorm spille bakken for barn.

Saint Louis er også hjem til Camargue liten Elsassisk naturreservatet, en vakker mosaikk av ulike miljøer med wetlands, meadows, Akheron, grasslands, floodplains, strømmer og skoger. Nature reserve er et vakkert sted å slappe av og utforske vell av natur.

Bestill din bilutleie Basel Lufthavn i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

9,2 / 10
"Flott som alltid."
"Bil god standard, personalet hjelpsomt, veldig fornøyd."
"elsket bilen - enkel å kjøre. Mange takk"
"veldig bra"
"Utmerket! Bruker du igjen."
Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre