Bilutleie Madrid Leganes
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie Madrid Leganes

Leganés er en satellitt-by i Spania. Det tilhører større Madrid Storbyområdet og ligger på om lag 10 kilometer sørvest for sentrum. De fleste turistene inn Leganes fra Madrid-flyplassen som 11 kilometer unna via en billige leiebil ist Leganes. Å ha en leid bil på ferie, ikke bare hjelper turister sparer euro, men også hjelper dem med å få mest mulig ut av sin ferie i Leganes. Hvis du søker etter bilutleie Madrid Leganes er de billigste prisene med oss.

Det er enkelt å finne et sted å bo i Leganes siden billige leiebil kan få turister til deres valg av overnatting i deres egen bekvemmelighet. Tryp Leganés er det nærmeste hotellet fra Madrid Barajos flyplass på 25 kilometer. Hotel Solimpar, Parquesur og Hesperia Obtainafe er noen av hotellene nærmest sentrum av Leganes.

Etter å finne et sted å bo, er turister nå klar til å gå rundt og undre seg på severdigheter i Leganes. Turister som elsker å gå rundt kanskje vil prøve Parque del Retiro, ligger i nærheten av byens sentrum. En rimelig Bilutleie i Leganes får du det hassle-ledig. Parque del Retiro eller Park behagelig retrett er en 350-acre park embellished med skulpturer og monumenter, en innsjø og mange gåing stier. De som elsker å se kunstverk i Spania må besøke Prado-museet, som er vurdert å ha en av de beste samlingene av klassisk maleri rundt om i verden. Også er like viktig Museo Thyssen-Bornemisza, som huser en rekke kunstsamlinger fra barokk til renessansen til klassisk, impresjonistiske og surrealistiske kunstverk. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie Madrid Leganes.

Bortsett fra disse kulturelle hotspots kanskje turister også ønsker å besøke Museo de la Reina Sophia Estadio Santiago Bernabeu og Plaza Mayor. En kort kjøretur rundt i byen vil beleilig skaffer du til disse severdigheter. Til slutt, uteliv i Leganes er alltid moro. Noen steder turister Anbefal er La Latina, Chueca, Malasana og Calle Sta. Ana.

Bestill din bilutleie Madrid Leganes i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre