Bilutleie Jersey Lufthavn
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie Jersey Lufthavn

Jersey er en av Storbritannias mest gamle områder, takket være målet umiddelbart av franske fastlandet. Det tilbyr en fantastisk blanding av middelalderens arkitektur, slående landskap og trøtt, bortgjemt landsbyer. Med Leiebil i Jersey, kan turister nyte alt som denne øya har å tilby. Hvis du søker etter bilutleie Jersey Lufthavn er de billigste prisene med oss.

Jerseys kyst naturen er den viktigste attraksjonen, og det finnes flere scenisk landsbyer verdt å utforske. Mont Orgueil Castle, Elizabeth Castle og Hermitage-museet er favoritt nettsteder krevende turister oppmerksomhet. Klimaet på Jersey er overraskende mildt, og det er enda en orkidè gård i området.

Den viktigste byen på Jersey er St Hellier, hvor en tredjedel av lokalbefolkningen er plassert. Dette er den mest moderne byen, og den har sin egen blomstrende finanssentrum båret ut av øyas status som skatteparadis. Sørg for å besøke St Hellier's trio av museer: Maritime Museum, Jersey Museum og okkupasjon billedteppe Gallery. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie Jersey Lufthavn.

Tradisjonelle puber finnes i hver store byen, men de er også spredt over landsbygda der besøkende med Bilutleie i Jersey kan unnslippe turist-scenen. Jersey også skryte av et førsteklasses dining scene takket være sin selv blanding av engelsk og fransk kulinariske tradisjoner. For sen underholdning er det mer enn et dusin nattklubber på øya.

Jersey Flyplass er betydelig inngangsport, med flyreiser koble til Storbritannia og Frankrike. Billige Leiebil i Jersey kan plukkes opp her. Øya er også koblet til begge tilstøtende landet massene også sin nabolandene øyer med ferge.

Bestill din bilutleie Jersey Lufthavn i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

9,0 / 10
"Vil bruke igjen, ypperlig service."
"Servicen var utmerket, og bilen var flott."
Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre