Bilutleie Bordeaux Lufthavn
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie Bordeaux Lufthavn

Bordeaux flyplass ligger kun 10 km vest for Bordeaux. Denne flyplassen serverer om lag 3 millioner passasjerer hvert år. Kvalitet og service av denne flyplassen gjør det rangert nummer 6 i alle Frankrike. Nesten hver time er det et fly som går rett til Paris, så vel som mange andre flyreiser tar deg over hele Frankrike. Hvis du søker etter bilutleie Bordeaux Lufthavn er de billigste prisene med oss.

Denne flyplassen er også en av de mer populære flyplassene som brukes av United States Air Force som bringer deg høy sikkerhet. Flyplassen ble bygget helt tilbake til året 1917 å etablere seg som en militær base. Ikke lenge etter begynnelsen denne flyplassen blitt populært som en sivil og passasjer flyplass. Denne flyplassen har en terminal, og den eneste måten den er koblet til sentrum er gjennom en JetBus. Dette er eneste av transport som har gjort mange mennesker frustrert. Det er planer for en fremtidig trikk-systemet for å koble airport downtown. Å gjøre overflaten transport lett hvorfor ikke leie bil, Budobtain, Avis, Hertz, Europcar, National og Sixt tilbyr billige leiebil fra flyplassen.

Det er svært få shoppingsentre her, men det er nok av brukerstøtteavdelinger og travel guides. Du kan også hente en matbit på en av tre små matbutikker. Det finnes også en liten Suvenir sentrum ligger ved toalettene i første etasje. Den franske hæren som siden November 2005 har brukt denne flyplassen for sin viktigste rullebane. Under den kalde krigen denne flyplassen serveres som en frontline spot for United States Air Force i Europa. Denne flyplassen er en populær kjente flyplassen som skal brukes for ulike årsaker for militær. Selv om fleste av virksomheten er med militære styrker er det også nok av sivile som bruker Bordeaux flyplass. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie Bordeaux Lufthavn.

Bestill din bilutleie Bordeaux Lufthavn i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

9,4 / 10
"Som alltid en god deal og høflige personalet"
"Svært glatte henting og retur."
"Veldig fornøyd med bil og tjeneste."
"Som vanlig, alle perfekt! "
"Nye arrangementer, fungerte bra."
Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre