Bilutleie Marseille Lufthavn
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie Marseille Lufthavn

Marseille er i Sør-Frankrike, på Middelhavet kysten. Marseille er en virksomhet, levering, kultur og gastronomi sentrum. Attraksjonene i Marseille inkluderer Theatre Toursky, Palais Longchamp, og St Nicolas og St Jean? Fortene på Vieux-Port. Leiebil på Marseille Provence flyplass er en enkel transport-løsning. Hvis du søker etter bilutleie Marseille Lufthavn er de billigste prisene med oss.

Marseille Provence flyplass er tilstøtende til A7 Autoroute du Soleil, 25kms fra sentrale Marseille. A7 er en komfortabel kjøretur ved hjelp av en Bilutleie på Marseille Provence flyplass til byen. Flyplassen behandler syv millioner passasjerer årlig. Planlagt og budobtain flyselskaper opererer flyruter til Marseille fra 30 forskjellige land.

Flyplassen tilbyr et fullstendig utvalg av passasjer fasiliteter som inkluderer bureau de endre og minibanker, en plikt free uttak og butikker, et forretningssenter, brassieres og kafeer, informasjon pulter og trådløst Internett. Kjente firmaer, inkludert Alamo, Avis, tilbyr deg Leiebil til Marseille Provence flyplass på tellere hovedterminalens første etasje. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie Marseille Lufthavn.

Marseille har sentral shopping forgård er på Quartier Belsunce og baner i nærheten av La Cannebiere og Rue St-Ferreol. Nærliggende Centre Bourse holder rundt 60 butikker og ligger rundt Jardin des Vestiges. Marseille er hjem til forskjellige restauranter som serverer deilige etniske og tradisjonell matlaging.

Sør for Marseille er Prado Beach det perfekte stedet for padling, svømming, eller bare slapper av. Lenger ned til kysten tilbyr Sugiton og Cassis pittoreske bekker, kalt calanques. D9 går fra flyplassen Aix-en-Provence. St Sauveur domkirke er en av flere historiske bygningene der. Pre-booking billige leiebil på Marseille Provence flyplass vanligvis tilbyr rabatter.

Bestill din bilutleie Marseille Lufthavn i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

9,3 / 10
"Fin, gikk alt veldig greit."
"Ingen problemer, takk"
"Utmerket service; veldig god verdi."
"God service og en flott bil for pengene."
"Som alltid en rask og pålitelig service."
Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre