Bilutleie Limoges Lufthavn
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie Limoges Lufthavn

Plassert i fransk Limousin-regionen, er Limoges Bellegarde Flyplass en beskjeden anlegget, som er betjent hovedsakelig av budobtain operatører. Fra dette enkelt-terminal luftfart hub, kan Limoges nås på mindre enn en 20 minutters kjøretur. Billige Leiebil på Limoges/Bellegarde flyplass er tilgjengelig på stedet eller ved pre-booking via Internett. Hvis du søker etter bilutleie Limoges Lufthavn er de billigste prisene med oss.

Ligger på bredden av elven Vienne, to deler historisk delt Limoges – byen skikkelig på toppmøtet og Cite med sine gamle strukturer og trange smug i lavere skråningen. Selv om i dag svært lite om splittelsen er synlig, vandre på tvers av trange smug, er window-shopping eller dukker i en avslappet tilbake kafeer fortsatt mulig.

Grunnet sin kompakthet er det enkelt å utforske byen til fots. Turist høydepunkter funksjonen fantastisk St. Etienne-katedralen, lokalt viktig Adrien Dubouché National Museum og kirken av St Michel-des-løvene. Enkelt å utforske med Bilutleie på Limoges/Bellegarde Airport, den omkringliggende landsbygden er fortryllende og kjent for sin lokalbefolkningen gjestfrihet. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie Limoges Lufthavn.

Frankrikes nest viktigste knutepunkt for billedteppe veving kan finnes i Aubusson, plassert i øst. På avenue er des Lissiers, tracing the past av Aubusson Billedtepper i mer enn 600 år Musée Départemental de la Tapisserie, som er en må-se hver history buff. På 1500-tallet Maison du Tapissier er en master weaver bolig, som educates besøkende om lokal historie. Med Leiebil på Limoges/Bellegarde Flyplass kan besøkende jevnt utforske de mest interessante severdighetene.

Limoges' posisjon er i Frankrikestubber regionen Limousin-provinsen. Ligger i nærheten, mottar enkelt-terminal internasjonale flyplassen daglig flyreiser fra Stansted Airport i London i tillegg til tjenester fra Paris og en rekke andre franske byer.

Bestill din bilutleie Limoges Lufthavn i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

9,3 / 10
"Jeg fikk en rask vennlig og hyggelig service."
"Førsteklasses service ville sikkert bruke igjen"
"Alt fint. takk."
"Alltid vil fungerer OK bruke igjen"
"Rask og effektiv innsamling og retur."
Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre