Bilutleie Nice togstasjon
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie Nice togstasjon

Perfekt ligger Mediterranean kystlinje, Nice ved den andre mest ettertraktet franske mål etter Paris. Nyter en lang historie med okkupasjon, det er lett å forstå hvorfor det er hyggelig er et populært ferie spot. Med en Bilutleie i Nice, få ut og oppleve denne store byen og vakre strender på en praktisk måte. Hvis du søker etter bilutleie Nice togstasjon er de billigste prisene med oss.

Et karakteristiske kjennetegn ved Nice er Promenade des Anglais eller the Promenade av engelske. Denne seaside gangvei og blomstermarkedet Cours Saleya er en flott måte å nyte byen. Deretter behandler hodet til gamle hyggelig for noen shopping og søt. For en fantastisk utsikt over området-stasjonen til å Le Chateau. Rue de France fotgjengerområdet er der du ønsker å spise middag med en rekke Niçois og utenlandske mat, men er også et flott sted å se gate utøvarar, og kjøpe noen suvenirer.

Deretter om natten Nyt atmosfære og musikk av Place Rossetti. Men ikke forobtain Nices andre steder og attraksjoner som Matisse-Museumet, løk-domed russiske katedralen, Theatre de la Photographie et de l'Image og Nice arkeologi Museum og romerske ruiner. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie Nice togstasjon.

Billige Leiebil i Nice ikke ville være svært nyttig uten å ta i omkringliggende Middelhavet kysten. Gå til den lille landsbyen Villefranche sur Mer for deres helgen markedet, butikker og restauranter. Eller hvis du søker en annen type utendørs erfaring gå til Sospel på rundt 3000 meter, er det flott sted for fiske og turer, ridning og terrengsykling.

Du kan også ønske et stoppested i Fyrstedømmet Monaco. Ved hjelp av en Leiebil i Nice, Monaco er litt avstand men en stor verden bort med sine berømte kasinoer og Bilracing, high-fashion shopping og spennende natteliv.

Bestill din bilutleie Nice togstasjon i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

7,0 / 10
"Utmerket service"
Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre