Bilutleie Toulouse Togstasjon
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie Toulouse Togstasjon

Den gamle byen Toul, befestet siden sin tidligste innspilte historie, ligger på elven Mosel mellom byene Commercy og Nancy i Frankrikes Lorraine-regionen. Hvis du vil utforske regionen i komfort, er Leiebil i Toul praktisk å ordne slik Europcar har et kontor på Avenue de General Leclerc. Hvis du søker etter bilutleie Toulouse Togstasjon er de billigste prisene med oss.

Hvit steinmurer festningsvollene omsluttende den gamle bydelen er berømt og ansett å ha blitt bygd på 1600-tallet. Fantastisk utskårne stein forside av byens fantastiske gotiske katedralen er en fantastisk skue, påminner besøkende Toul var en viktig by i middelalderen.

Ingenting gjenstår av klosteret bortsett fra dens vin kjellere under Rue Gambetta, som fremdeles kan besøkes. Spaserturer langs kanalen føre til bittesmå landsbyer, og lektere kan leies for reiser lenger unna. Byen ligger i nærheten av mange vingårder som produserer de berømte rød, hvit og rosa Moselle vinene. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie Toulouse Togstasjon.

Grunnleggende shopping i byen er praktisk, men en dagstur til Art Nouveau byen av Nancy ved hjelp av billige leiebil i Toul vil være givende. Mange butikker og boutiquer som er spesialister i rennende Art Nouveau-stilen, og håndverk som glass for å lage er fortsatt praktiseres. Lokale markeder er spesialister på kjøtt, ost og frukt.

En dagstur til Nancy bør blant annet besøke Montet Botanic Gardens, med sitt brede utvalg av sjeldne og eksotiske regionale planter og til byens museum. Katedralen i Nancy er spektakulære og Fine Art Museum samling strekker seg over 500 år. Bilutleie i Toul gjør å utforske området en glede.

Bestill din bilutleie Toulouse Togstasjon i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

8,0 / 10
"veldig bra."
"God service og svært rimelige priser. "
Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre