Bilutleie Bari Lufthavn
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie Bari Lufthavn

Bari lufthavn betjener byen Bari, Italia. Denne flyplassen ligger i det historiske sentrum. Flyplassen er noen ganger også kjent som Palese Macchie Airport. Denne flyplassen er alltid økende og legge til enda flere funksjoner som de siste fire ekstra lasting broer og en ny kontroll-tårnet ble lagt til i 2006. Denne flyplassen er nå håndtering 2,3 millioner passasjerer per år som er et større volum enn den noensinne har hatt før. Det er en stor parkeringsplass her som inneholder opptil 2300 kjøretøyer. Hvis du søker etter bilutleie Bari Lufthavn er de billigste prisene med oss.

Det er ganske mange bil utleie stasjoner som er plassert på flyplassen. Disse inkluderer Avis, Hertz, Europcar, Win utleie, Quicar og noen andre også. Det er også en taxi-tjeneste og en bus service som er tilgjengelig for bruk. Det er 5 områder på flyplassen som du kan gå til for dining og rask spiser. Du vil også se store og store shoppingområdet som har mange butikker. Noen butikker finner du er en bokhandel, nyheter stå, tobakkshandler, elektronikk, skinnvarer, smykker, candy, kosmetikk, mobiltelefoner, reise detaljhandel elementer og mer.

Det er også en bank med en tilbaketrekning-maskin for din bekvemmelighet. Du vil også finne en ny baby shop med forskjellige baby relaterte elementer slik at hvis din lille man trenger noe kan du hente det her. Det finnes også et par forskjellige barer som du kan gå til og slappe av. Det er mye mer at du kan gjøre på denne flyplass og bare ta en flytur, men siden det er den viktigste grunnen til at du er her du kan være trygg på at du får den beste kundebehandling på Bari-flyplassen. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie Bari Lufthavn.

Bestill din bilutleie Bari Lufthavn i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

9,3 / 10
"Godt som alltid."
"Ingen problemer, svært glatt service. Som vanlig."
"Fin oppgradering. "
"Anbefales! Utmerket alle rundt."
"Svært nyttig."
Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre