Bilutleie Roma Ciampino Lufthavn
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie Roma Ciampino Lufthavn

Roma Ciampino flyplass ligger kun 15 km sør øst for Roma, Italia. Flyplassen serverer militære, kommersielle og sivile fly. Det ligger i nærheten av større ringveien som sirkler rundt byen Roma. Hvis du søker etter bilutleie Roma Ciampino Lufthavn er de billigste prisene med oss.

Flyplassen ble åpnet i 1916. Det var den største flyplassen til Roma før Leonardo Da Vinci International Airport åpnes for å lette tunge trafikken. Ciampino er nå brukt hovedsakelig som en executive flyplass.

Hvis du flyr til Roma Ciampino flyplass, sørg for å få en pleie-utleie før du forlater. Det finnes ingen jernbane-tjeneste til byen. De andre valgene er vanlig tog eller taxi. For å gi deg frihet til å reise hvor du vil, anbefales en leiebil. Avis, Europcar, Hertz, sparsommelig og Maggiore har alle tellere på flyplassen, og tilbyr billig, men flott kvalitet car rentals. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie Roma Ciampino Lufthavn.

Roma er den Italias hovedstad og landets største byen i forhold til størrelse og befolkning. Det er mer enn 2,7 millioner mennesker som kaller Roma hjem. Roma ligger sentralt på den italienske halvøy og hviler der Tiber-elven møter Ripa-elven. Innsiden Roma hviler Vatikanet, en suveren territorium for den hellige se. Det er hjem til paven og er bare religiøse hovedstaden som er representert i FN, selv om en ikke stemmeberettigede medlem.

Roma er en av stedene hvor du kan se mer Verdensarven enn andre byer, med sin praktfulle gamle verden bygninger og rike europeiske sjarm. Roma var en av de få byene i andre VERDENSKRIG som flyktet med liten skade; så mange gamle bygninger fortsatt forblir intakte i dag.

Bestill din bilutleie Roma Ciampino Lufthavn i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

9,1 / 10
"Problemer med gratis og med en svært gledelig oppgradering."
"God service, nydelig bil."
"godt fornøyd med tjenesten og bruker du igjen"
"takk."
"Veldig bra som alltid."
Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre