Bilutleie Catania Lufthavn
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie Catania Lufthavn

Catania Flyplass gir flyreiser for over 5 millioner passasjerer per år. Denne flyplassen endelig nådd målet i år 2004. Passasjer flyreiser har blitt vokser hvert år av minst 50 tusen passasjerer per år. Flyplassen er plassert bare 51kms fra Taormina Catania, 110kms fra Caltanissetta og 182 fra Cefalu. Når du kommer til flyplassen vil du finne ulike tjenester som passer til alle dine reiser behov. Hvis du søker etter bilutleie Catania Lufthavn er de billigste prisene med oss.

Disse tjenestene omfatter en bank som er åpent fra mandag til fredag. Det er også en ATM apparat, en velsmakende lille kaffe bar, en fin restaurant, en selvbetjent restaurant, en flytur informasjonskontor som er åpen hver dag, en Turistinformasjonen, postkontor, buss billettkontoret, VIP lounge, vennskap rom og en barnehager. Du vil også finne bil utleie officees, som Easycar, Sixt, Hertz og Dollar. Catania Airport tilbyr assistanse til deaktivert eller spesielle behov passasjerer. Våre flyplass er pet-vennlig, og kan du ta små dyr i fly hytte hvis de er i en skikkelig bæreveske. Større dyr er tillatt, men de må utføres på vent.

Catania flyplass tar stolthet i sikkerhet som den har. Du finner forskjellige myndigheter i hele flyplassen som er der for å sikre din sikkerhet. Det finnes fem billett tellere for å gjøre reise prosessen raskere og enklere. Når du har kommet får du bagasje assistanse og tre forskjellige tapt og funnet-stasjoner. Vi garanterer at våre kunder får best og riktig omsorg som er tilgjengelig. Vi har et call center som du kan bruke til å ringe i eventuelle klager eller problemer du har, men vi kan forsikre at du ikke vil ha noen her på Catania-flyplassen. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie Catania Lufthavn.

Bestill din bilutleie Catania Lufthavn i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

9,3 / 10
"Takk igjen for en stor tjeneste."
"En rask og jevn tjeneste."
"Rask effektiv service. takk."
"alltid godt"
"Som alltid en god deal og høflige personalet"
Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre