Bilutleie London Kensington
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie London Kensington

Fra den berømte West End for musikaler og skuespill, South Bank London Eye og boken markedet til etnisk mat i Soho, er London en samling av unike kulturer utpreget representert i sin varierte distrikter. Starte din utforskning av denne store byen i en av de mest attraktive boroughs med en Leiebil iLondon – Kensington. Hvis du søker etter bilutleie London Kensington er de billigste prisene med oss.

Grunn av Prince Albert, ble Royal Albert Hall, V & A Museum, Science Museum og Natural History Museum opprettet på 86 dekar jord i South Kensington. Disse utrolige steder er en stor hyllest til britiske arts and sciences. Men disse fine institusjoner ble også gjennomført her: Royal College of Music, Royal College of Art og Imperial College of Science and Technology.

Etter å ha besøkt disse flotte severdigheter med en bil leie i London-Kensington ta i det berømte Hyde Park og Kensington Gardens. Denne enorme parken er flott sted for å vandre, sykling og soling, men hvis du leter etter fredelig piknik spot hodet til Holland Park. Rund av dagen med en tur til Kensington Palace. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie London Kensington.

Endeavour for å se en uventet siden av denne rettferdig byen ved hjelp av en billige leiebil i London – Kensington ved nyter baltiske mat i Whitechapel. Spise på Chinatown for delectable dim sum eller i South Kensington franske kaker, eller gå til Edgware Road å oppdage velsmakende rekke libanesiske shawarma. Deretter gå til populære severdigheter som Tower of London, Westminster Abbey og se kunstneriske samlinger på Tate Britain. St Paul's Cathedral og Buckingham Palace er stor London-attraksjoner også.

Bestill din bilutleie London Kensington i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre