Bilutleie London Kingston upon Thames
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie London Kingston upon Thames

Kingston upon Thames er en historiske bydelen London, som har vært forbundet med kongelige siden dagene i 10nde-tallet av angelsaksisk konger. Sitter på elven Thames, er dette en utmerket base å utforske London, spesielt for de med billige leiebil i Kingston upon Thames. Hvis du søker etter bilutleie London Kingston upon Thames er de billigste prisene med oss.

Det er flere viktige områder i området, de fleste som er koblet til kronen av kongene av gamle. Kroning Stone er ledende området, og det sitter i nærheten av Kingston-Museum, som ble bygget på begynnelsen av 1900-tallet. Museet inneholder en omfattende historie med de siste 1000 år her.

Besøkende som har investert i Leiebil i Kingston upon Thames kan enkelt koble til nettsteder som kroning Stone, i tillegg til andre områder av interesse. En av disse er Kingston Royal Walkabout, som passerer Guildhall med sin samling av gjenstander som er tatt fra Tudor rådhuset. Walkabout også passerer historiske bruer og hus i området. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie London Kingston upon Thames.

Kingstons kommersielle alternativer leverer den fulle opplevelsen for ivrige kjøpere. Antikke butikker og håndverk markedene abound, men det er også nok av moteforretninger for de som kom til å tilbringe. Området kan også skryte av fritidssentre, playhouses og dansehaller også.

Med Bilutleie i Kingston upon Thames, kan besøkende uten toget og kjøre direkte til Heathrow (30 minutter) eller Gatwick (50 minutter), de to viktigste flyplassene i hele regionen. Det er også ganske mulig til å lede sør langs A3 for en tur i lenger flung byer og landsbyer.

Bestill din bilutleie London Kingston upon Thames i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

10,0 / 10
"veldig fornøyd, fin bil til en rimelig pris"
"Veldig god effektiv service, mange takk."
Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre