Bilutleie Paris Bastille
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie Paris Bastille

Bilutleie i side i Paris – Bastille ligger i en spesielt viktig del av den franske hovedstaden. Bastille er i Pariss 11. arrondissement, som ligger praktisk talt i sentrum av byen. Dette er derfor et flott mål å nå andre deler av byen fra, så vel som en fascinerende sted for historie buffs. Hvis du søker etter bilutleie Paris Bastille er de billigste prisene med oss.

Området er hjem til Bastille-torget, som var der gnister av den franske revolusjon først begynte å fly. Stormingen av tilfluktssted var en gang i denne regionen sparket av hendelser i 1789. Folk samler billige leiebil i Paris – Bastille, derfor finner det er nok til å holde dem opptatt i dette området alene.

Det var en gang et fengsel her at huset kongens verste fiender, som den beryktede Fouquet og Sade. De som har arrangert Bilutleie i Paris-Bastille kan ikke til å besøke, men, som det ble slått i bakken bare to dager etter sin berømte stormingen. Hvis du er interessert, men kan du vise noen av ødela grunnlaget som ligger under bakken i lokale T-banestasjonen. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie Paris Bastille.

Du vil også kunne vidunder på enorme Colonne de Juliette, som står på 52 meter, hvis du tar med statuen topper det. Dens formål er å hedre mange ofrene for landets blodig revolusjoner.

Mer cheerily finnes det også en rekke gode barer og restauranter i nærheten i Rue Oberkampf. De som leter etter smykker vil også trolig være mer enn rolig her som området er fullpakket med forretninger kjøre fra det nye jødiske kvarter.

Bestill din bilutleie Paris Bastille i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre