Bilutleie Lucca
Finne den billigste sitat ved å søke over bilutleiefirmaer 1 200

Søk etter bilutleie

Hvorfor bruke oss?

Vi Sammenlign priser fra mer enn 1 200 leiebil selskaper
Velg valuta
Kilometeravgift
Selvrisikoforsikring
Ansvarsforsikring
Skadeassistanseavgift
Tyveriforsikring
Priser Garantert
Hertz Avis Alamo Budget Thrifty Europcar Enterprise Dollar

Bilutleie Lucca

Lucca er en staselige by ligger 45 miles vest for Firenze, i hjertet av Toscana. Den er hovedstad i provinsen Lucca og er spesielt kjent for sin godt bevart Renaissance bymurene. Likesom byen utvidet, og ble stadig mer modernisert, forble veggene intakt med hver av sine viktigste sider lined med forskjellige arter av trær. Hvis du søker etter bilutleie Lucca er de billigste prisene med oss.

Det er imidlertid ingen Flyplass i Lucca. Den nærmeste ville være Galileo Galilei International Airport som om en 30 minutters kjøretur unna. Den beste måten for turister du får til og rundt denne sjarmerende byen ville være med tog eller bil. Regionen har god veier og en rekke Leiebil i Lucca Dowtown vil gjøre leie en bil lett og bekvem. Billige Leiebil i Lucca Downtown som Argus, Auto-Europa, Avis, Budobtain, Dollar, Carhire 3000, Hertz og ferie Autos har en stor flåte av biler tilgjengelig.

Etter å sikre sine billige leiebil, kan turister nå utforske Lucca Downtown og den omkringliggende Garfagnana-regionen. Området er en fest for sansene. Besøkende kan se frodige felt, frodige skoger og god turstier, oppleve middelalderens landsbyer, fargerike markeder og lukt og smak i munnen vanning toskanske retter. Hvis du vil vise de nærliggende attraksjonene det anbefales å få en bilutleie Lucca.

Bestill din bilutleie Lucca i dag.

Onze beoordelingen

Over 10 000 brukere har gitt karakterer til oss

Beoordelingen online

Over 40 000 brukere har gitt karakterer til vår leverandør av leiebil

9,0 / 10
Trustpilot
8,4 / 10
Review Centre